Studieklas | Overige workshops en trainingen
21224
page-template-default,page,page-id-21224,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.3,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Overige workshops en trainingen

Workshop Zelfvertrouwen

Deze workshop stelt jongeren in staat zich bewust te worden en inzicht te krijgen in hun overtuigingen. Ze leren dat ze zelf invloed hebben deze te veranderen en hoe ze hun gewenste doel kunnen bereiken. Ook leren ze effectiever met zichzelf en anderen te communiceren. De workshop “zelfvertrouwen” is praktisch en persoonsgericht en laat de kinderen/jongeren ervaren dat zelfvertrouwen gebaseerd is op overtuigingen. Ze worden zich bewust van de kracht van hun eigen gedachten. Deze workshop vindt plaats in kleine groepen van 5 tot 8 personen. De kosten bedragen 95 euro p.p. inclusief lunch.

 

Workshop omgaan met gevoelens

Deze workshop stelt jongeren in staat de gewenste gemoedstoestand te verkrijgen en te behouden om hun gewenste doel(en) te bereiken. De workshop “gevoelens hanteren” is praktisch en persoonsgericht. Deelnemers aan deze workshop leren zich meer bewust te worden zelf verantwoordelijk te zijn voor de gemoedstoestand waarin ze zich bevinden en hoe ze deze, indien gewenst, kunnen veranderen. Deze workshop draagt bij aan de ontwikkeling en verbetering van sociale vaardigheden van kinderen/jongeren. Deze workshop vindt plaats in kleine groepen van 5 tot 8 personen. De kosten bedragen 95 euro p.p. inclusief lunch. Voor schoolinstellingen gelden afwijkende tarieven.

 

Meer informatie of direct aanmelden? klik hier